!

Plan je vakantie

Floridaar. Waar je vakantie naar Florida begint.


Vlucht

Om te kunnen genieten van je vakantie in Florida moet je er eerst wel komen. Vanaf Schiphol vertrekken er vele vluchten per dag die je naar Florida kunnen brengen. Ook vanuit België of Duitsland zijn er vele vluchten. Het loont soms de moeite om over de grens te kijken naar vluchten.

Vlucht

Hotel

Het aanbod van hotelkamers in Florida is groot. Even snel zoeken leert dat Booking.com 19.710 accomodaties in Florida aanbiedt. Trivago vindt er zelfs 26.926! Aanbod genoeg dus. Er is altijd wel iets dat je past.

Hotel

Auto

Auto’s hebben Amerika groot gemaakt. En vaak is een auto huren een must. Afstanden kunnen groter zijn dan je denkt en het openbaar vervoer (dat op zich prima is geregeld) kan je beperken in tijd en mogelijkheden. Mijn tip is daarom zeker ook om een auto te huren omdat dit extra vrijheid met zich meebrengt. En … de VS is ingericht op auto’s.

Auto

Cruise

Miami staat bekend als de Cruise Capital of the World. En laat dat nu precies in Florida liggen! Naast Miami vertrekken er ook cruiseschepen uit Fort Lauderdale, Orlando, Tampa en Jacksonville. En cruisen is zeker niet voor ouderen en het hoeft ook niet duur te zijn waardoor het ook een prima verlenging van je vakantie kan zijn.

Cruise