!

Attracties en activiteiten

Florida zelf is al natuurlijk één grote attractie! Voeg daaraan toe de parken in Orlando en je hebt al geen reden meer om thuis te blijven. Maar er is meer. Want ook Florida kent een levendige geschiedenis die op verschillende plekken wordt getoond. En er zijn ook genoeg andere attracties voor jong en oud die het een bezoek waard maken.

Er is veel te doen in en om Orlando. Maar ook in de rest van Florida. Florida is een prachtige staat om met een auto door rond te rijden.

In de buurt van Orlando

Een aantal attracties en activiteiten in de buurt van Orlando:

In de buurt van Miami

Een aantal attracties en activiteiten in de buurt van Miami:

Farmers Market at Florida-Swap-Shop with Flea-Market & Drive-InFoto: Farmers Market at Florida-Swap-Shop with Flea-Market & Drive-In

Everglades

In de volksmond heet het een moeras, maar in de praktijk is het een rivierenstelsel dat we aanduiden met de naam Everglades. Een enorm groot natuurgebied dat vele verschillende planten en dieren huisvest. De allerbekendste van de dieren is natuurlijk de alligator. Maar ook is het een toevluchthaven voor vele vogelsoorten, schildpadden en vele insecten.

Met een speciale boot kun je tochten door de Everglades doen. Ook kun je het National Park met de auto in en kun je op verschillende plaatsen stoppen en rondwandelen. Maar … Be Aware of the Croq! Want deze liggen soms op het wandelpad op te warmen.

Florida Keys

De Florida Keys – met als laatste eiland Key West – is een populaire eilandenreeks ten zuiden van het vasteland van Florida. Op de vele verschillende eilanden kun je overnachten, maar ook watersporten als duiken, snorkelen en kanoën doen.